Уметноста е дел од моето живеење! - Јана Манева - Чупоска

Уметноста е дел од моето живеење! - Јана Манева - Чупоска

  Јана Манева-Чупоска е академски сликар со повеќе самостојни и групни изложби зад себе, а пред пошироката јавност е позната и како моден...

Интервју Јасна Богдановска-фотограф

Интервју Јасна Богдановска-фотограф

Јасна Богдановска долги години живее и работи во Америка. Желбата да студира математика ја заменила со студиите по фотографија во моментот кога ја...

Чудниот шапкар кој ужива да ги крши правилата - Филип Трејси

Чудниот шапкар кој ужива да ги крши правилата - Филип Трејси

Рачно изработените шапки на Филип Трејси се неверојатни, невистинити, поинакви од се останато што постои во светот на високата шапка-мода....

Поддршката од трибините е незаменлива - Тимур Дибиров

Поддршката од трибините е незаменлива - Тимур Дибиров

Тимур Дибиров е еден од најдобрите ракометари на црвено-црните од Аеродром, но и еден од најдобрите ракометари во Европа. За тоа зборуваат и...

Дали да простите неверство?

Дали да простите неверство?

Дали сте подготвена да преминете преку неверство? Тоа прашање е многу важно и потребно е да бидете свесна за него и пред да се случи воопшто. Исто...

Ивана Кнез ја претстави „Лили“

Ивана Кнез ја претстави „Лили“

Ивана Кнез ја претстави својата најнова колекција „Лили“, инспирирана од познатата руска драма, Галеб. „Ова е колекција инспирирана од познатата...

Животот е верба во подобри дни

Животот е верба во подобри дни

Верувајте дека во секој од нас постои дел од една возвишена магија и длабоко во нас е скриена тајна сила која секогаш не носи само напред. Господ...

Потиснатите емоции - убијци на здравјето?

Потиснатите емоции - убијци на здравјето?

Секоја емоција има свој орган: поради премногу возбудување страда срцето, грижите се одразуваат на слезината, од постојан страв страдаат бубрезите,...

Колку жените смеат да бидат високи?

Колку жените смеат да бидат високи?

Ако сте една од ние жени кои ги засега туѓото мислење, тогаш целиот свој живот ќе го минете во потрага по сопственото ЈАС. Сум слушала за себе и...

Кој ќе ми одговори?

Кој ќе ми одговори?

Понекогаш имам толку многу прашања во главата што ми се чини дека дури ни најдолгиот одговор не може да ги проголта сите прашања кои лебдат низ...

Секси несовршености кои мажите ги сакаат кај жените

Секси несовршености кои мажите ги сакаат кај жените

Многу жени, без оглед на годините, не можат да го прифатат сопствениот изглед и секогаш се во состојба да набројат неколку ситници кои со...

Во најситните нешта се крие најголема убавина

Во најситните нешта се крие најголема убавина

Ако убавината ја ставиме на кантар, бесконечноста ќе ја надвладее дури и својата власт над нештата. Арт Студио од Ресен ви ја претставува својата...

Исчистете го организмот од токсините

Исчистете го организмот од токсините

Мрсна храна, алкохол, торти, колачи и што уште не. Доаѓа пролетта, а доаѓа и време да го исчистите вашиот организам штетните токсини кои се...

Помал внес на калории за подолг живот

Помал внес на калории за подолг живот

Новото истражување спроведено во САД сугерира дека смалениот дневен внес на калории за најмалку 25% може да доведе до продолжување на животниот...

Мајчинството - благосостојба или казна?!

Мајчинството - благосостојба или казна?!

Ако триесеттите се нови дваесетти, тоа значи дека жените во доцните триесетти се избориле за уште десетина години уживање пред да почнат да ги...

Кога и евтиното ќе ви стане прескапо

Кога и евтиното ќе ви стане прескапо

Ви се случило ли да гледате слики од најпознатите светски модели и да посакате и вие да изгледате како жените од тие слики? Сигурно да. Но,...

Сигурна сте дека би ставиле вештачки трепки?

Сигурна сте дека би ставиле вештачки трепки?

Ваштачките трепки се навистина добри за да добиете пополн и побогат изглед на трепките, но покрај тоа, постајт многу повеќе причини зошто не се...

Образованието на родителите и исхраната на децата

Образованието на родителите и исхраната на децата

Новото истражување на шпанските научници укажува на поздрава исхрана кај децата чии родители имаат повисок степен на образование. Во нивното...

 • Уметноста е дел од моето живеење! - Јана Манева - Чупоска

  Уметноста е дел од моето живеење! - Јана Манева - Чупоска

 • Интервју Јасна Богдановска-фотограф

  Интервју Јасна Богдановска-фотограф

 • Чудниот шапкар кој ужива да ги крши правилата - Филип Трејси

  Чудниот шапкар кој ужива да ги крши правилата - Филип Трејси

 • Поддршката од трибините е незаменлива - Тимур Дибиров

  Поддршката од трибините е незаменлива - Тимур Дибиров

 • Дали да простите неверство?

  Дали да простите неверство?

 • Ивана Кнез ја претстави „Лили“

  Ивана Кнез ја претстави „Лили“

 • Животот е верба во подобри дни

  Животот е верба во подобри дни

 • Потиснатите емоции - убијци на здравјето?

  Потиснатите емоции - убијци на здравјето?

 • Колку жените смеат да бидат високи?

  Колку жените смеат да бидат високи?

 • Кој ќе ми одговори?

  Кој ќе ми одговори?

 • Секси несовршености кои мажите ги сакаат кај жените

  Секси несовршености кои мажите ги сакаат кај жените

 • Во најситните нешта се крие најголема убавина

  Во најситните нешта се крие најголема убавина

 • Исчистете го организмот од токсините

  Исчистете го организмот од токсините

 • Помал внес на калории за подолг живот

  Помал внес на калории за подолг живот

 • Мајчинството - благосостојба или казна?!

  Мајчинството - благосостојба или казна?!

 • Кога и евтиното ќе ви стане прескапо

  Кога и евтиното ќе ви стане прескапо

 • Сигурна сте дека би ставиле вештачки трепки?

  Сигурна сте дека би ставиле вештачки трепки?

 • Образованието на родителите и исхраната на децата

  Образованието на родителите и исхраната на децата

taaproba

Анкета

Најудобно се чувствувам...

Најинтересно...


Алармни сигнали - црвенило и чешање
Навистина се непријатни, здодевни, но во ист
...
Исчистете го организмот од токсините
Мрсна храна, алкохол, торти, колачи и што уште
...
Детаљно чистење на организмот - детоксификација
Методот на лекување со маслиново масло поте
...
Маски и совети за убавина
Антистресна маска Маската со мед за кожа изл
...
17 правила за долга коса
Повеќето жени најчесто изјавуваат дека не се
...
Во најситните нешта се крие најголема убавина
Ако убавината ја ставиме на кантар, бесконеч
...

Реклами

Хороскоп

Време

Скопје 12 °C
Охрид 9 °C
  30.03.2015 Wetter Ostsee
: